RENAULT ПРЕДСТАВЛЯЄ ЕЛЕКТРИЧНИЙ КОНЦЕПТ-КАР MORPHOZ
  • Renault MORPHOZ - це підключений електричний автомобіль з трьома режимами автономного водіння для персонального і загального користування.
  • MORPHOZ адаптується до потреб і способу життя конкретної людини, чи то щоденні справи, короткі поїздки або довгі подорожі.
  • Концепт-кар демонструє переваги майбутньої модульної електричної платформи Alliance CMF-EV, яка може запропонувати кілька конфігурацій потужності, ємності і діапазону, а також внутрішнього простору і об'єму багажного відділення.
  • MORPHOZ випереджає появу нової родини електричних моделей Renault в 2021 році.

 

MORPHOZ - це футуристичний автомобіль, який ілюструє уявлення компанії про електричний транспорт для персонального і загального користування після 2025 року. Він використовує переваги майбутньої модульної електричної платформи Alliance CMF-EV, яка може запропонувати кілька конфігурацій потужності, ємності і діапазону, а також опцій, внутрішнього простору і об'єму багажного відділення.

Концепція MORPHOZ є частиною ДНК бренду Renault і втілює уявлення про «Родину» в рамках філософії «Life Flower», заснованої на етапах життя людини. Однак, це не просто дослідницьке бачення мобільності: дизайн, деталі й інтер'єр MORPHOZ також передбачають і появу нової родини електричних моделей Renault в найближчі роки.

Лоренс ван ден Акер, виконавчий віце-президент Групи Renault з корпоративного дизайну: «Незвичайна в своїй модульності, інноваційна в своєму дизайні, орієнтована на людину, концепція MORPHOZ чудово втілює нову філософію LIVINGTECHTM в дизайні Renault. Технології в усіх їх формах - дизайн, бортовий інтелект, зв'язок, внутрішнє планування - забезпечують всім користувачам транспортного засобу нові враження як в повсякденних поїздках, так і в тривалих подорожах. Концепція MORPHOZ - це дійсно живий досвід».

Жиль Норман, старший віце-президент Групи Renault з електромобілів і мобільних сервісів: «MORPHOZ демонструє майбутнє наших електромобілів. Спеціальна модульна платформа CMF-EV оптимізує електричні характеристики автомобіля, а довга колісна база з плоскою підлогою та поворотні колеса стали основними характеристиками, що визначили яскравий зовнішній дизайн і чудову ергономіку інтер'єру».