ВІДКРИТТЯ RENAULT STORE У МІСТІ КРЕМЕНЧУК

19 вересня 2019 року відбулося офіційне відкриття нового концептуального автоцентру Renault компанії «Соллі Плюс Кременчук».

Дилер, який представляє бренд Renault в Полтавській області з 2011 року, «Соллі Плюс», розширює свою присутність в цьому регіоні. Новий шоу-рум Renault відкрив свої двері для гостей та відвідувачів в м. Кременчук (Полтавська область).

Будівництво автоцентру почалося в березні 2018 року відповідно до концепції Renault Store. Новий підхід покликаний зробити шлях клієнта в дилерському центрі легким, зрозумілим і приємним, а також допомогти відчути «Пристрасть до життя» разом з Renault. Тут чітко позначені зони продажів, сервісу, аксесуарів, фінансових послуг.

Фірмовий виставковий зал має площу 300 кв.м. і розділений на дві зони, де представлені бестселери і флагманські моделі. Унікальним елементом інтер'єру є графіті, що ілюструє еволюцію автомобілів Renault від Renault Voiturette 1898 року до електромобіля преміум-класу Renault EZ-Ultimo.

Площа зони обслуговування складає 400 кв.м. і оснащена 7 постами, включаючи діагностику та додаткове обладнання. Сервіси центру дозволяють надавати повний спектр послуг із післяпродажного обслуговування автомобілів Renault. Всі працівники сервісу пройшли курси спеціальної підготовки в навчальному центрі Renault. В процесі роботи застосовується сучасне високотехнологічне обладнання, оригінальні матеріали та запчастини.

Міжнародний Автомобільний Холдинг «Соллі Плюс» – один з лідерів українського авторинку. У 2019 відзначає 25-річний ювілей. За роки співпраці з брендом Renault компанія аж тричі була нагороджена званням «Кращий дилер року».

«У цьому році в серпні нашому холдингу виповнилося 25 років. У нашому холдингу 12 брендів, 18 підприємств, які працюють в 6 містах України. Я дуже вдячний всій команді Рено Україна за високий темп, підтримку і розуміння.

Сьогодні ми здаємо в експлуатацію 3-й концептуальний центр Renault Store. У Кременчуці ми з 19 травня 2011 року, і найцінніше надбання це колектив. За цей час більше 3000 вдячних клієнтів, і список зростає.

У нашому холдингу в 2014 році за системою Renault Store був побудований центр в Харкові, 2 роки тому в Полтаві, і тепер настав час Кременчука», – зазначив Костянтин Токарєв, Президент Міжнародного автомобільного холдингу «Соллі-Плюс».

Франсуа Маріот, Голова правління АТ "Рено Україна", також зазначив тривалу співпрацю з групою компаній «Соллі-Плюс» і впевнений в позитивному значенні відкриття нового центру: «Ми разом більше 10 років, і «Соллі-Плюс» має 3 концептуальних дилерських центри в Харкові, Полтаві та Кременчуці. Наше партнерство настільки довге і вигідне завдяки професійній команді і тому відношенню до бізнесу, яке є в групі компаній. У кожній країні є спеціальні змагання за звання кращого дилера, і «Соллі-Плюс» (Харків) три рази завойовувала звання кращого дилера. Також ми щасливі, що є лідерами автомобільного ринку з часткою, яка складає більше 15%. І це рекордна для нас частка ринку за всю історію компанії Renault в Україні.”

 

Відео з відкриття Renault Store в Кременчуці можна переглянути за посиланням: https://youtu.be/KEuTeYN9Pf8.

 

П'ятий рік поспіль бренд RENAULT займає перше місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс і кваліфікованій дилерській мережі.