Франція – на відстані одного ТО

З 1 липня по 15 вересня 2019 року в офіційних дилерських центрах Renault діє сервісна акція «Франція - на відстані одного ТО від Renault».

Отримайте вигоду на комплексне технічне обслуговування (ТО), яке включає 29 операцій і 87 перевірок в контрольних точках. Або на окремі запчастини та роботи для ТО:

 

  • до 30% на запасні частини для обслуговування (фільтри, ремені, свічки, експлуатаційні рідини, акумуляторні батареї та ін.);

  • 15% на моторні масла Renault-Elf;

  • 10% на роботи по заміні запасних частин;

  • до 20% на аксесуари для подорожів;

  • спеціальна ціна на оригінальну рідину склоомивача – 149 грн. за каністру 5 л.

 

Вигравайте туристичну поїздку на двох до Франції (в рамках програми «Відкривай Францію разом з офіційним сервісом Renault»), а також фірмові призи з асортименту Renault Boutique.

 

Клієнтам перевірених часом автомобілів Renault та Dacia віком понад 5 років (починаючи з 2013 року виробництва і старше):

- На постійній основі діє програма лояльності «Вік має значення», в рамках якої, незалежно від акції, що проходить, клієнти отримують знижку не менше 20% на оригінальні запчастини, а також роботи по їх установці. Знижки по акції і за програмою лояльності не сумуються, слід обирати або акційну пропозицію, або програму «Вік має значення».

- Скористайтеся сервісними пропозиціями із застосування запчастинам MOTRIO (лінійка недорогих запасних частин від Renault з оригінальною якістю).

Приклади обслуговування з вигодою на запчастинах та роботах: *

 

Операція

Пропозиція для авто

Пропозиція для авто

2014 - 2019 г.в.

до 2013 г.в.

Комплекс-сервіс: заміна оливи

Від 964 грн. (вигода – 189 грн.)

Від 783 грн. (вигода – 123 грн.) 

Комплекс-сервіс: заміна комплекту ГРМ

Від 1970 грн. (вигода – 249 грн.) 

Від 1749 грн. (вигода – 437 грн.)

Технічне обслуговування

Від 1817 грн. (вигода – 419 грн.)

Від 1223 грн. (вигода – 217 грн.)

 

Регулярне проходження технічного обслуговування Вашого автомобіля забезпечить його безперебійну експлуатацію і вбереже його ядро – двигун - від небажаних поломок.

Компанія Renault в Україні рекомендує ВСІМ власникам автомобілів бренду RENAULT зареєструватися в MY RENAULT через офіційний сайт компанії www.renault.ua або на сайті www.my.renault.ua.

Власники Renault за допомогою сервісу MY RENAULT отримують можливість вигідніше обслуговувати свої автомобілі.

Клієнту надається особистий кабінет, в якому можливо:

  • отримувати ексклюзивні пропозиції саме для автомобіля клієнта;

  • істотно економити при використанні акційних пропозицій;

  • дізнаватися «з перших вуст» про новини та зміни бренду;

  • завжди бути на зв'язку з дилером і представництвом;

  • отримувати необхідні послуги/допомогу в найбільш стислі терміни;

  • висловлювати свої побажання та коментарі щодо рівня обслуговування офіційними дилерами і марки в цілому;

  • ефективно планувати події по автомобілю.

4-й рік поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.

 

*Знижки поширюються тільки для клієнтів, зареєстрованих в системі My Renault www.my.renault.ua. Надання знижок в акційний період клієнтам, які не зареєстровані, але є постійними клієнтами сервісу, можливо на розсуд дилера. Умови акції діють як для фізичних, так і для юридичних осіб з автомобілями української реєстрації.